Adıyaman'dan Kısa Kısa

Adıyaman'da ihtiyaç sahibi 2 bin 500 öğrenciye giysi yardımında bulunuldu.

Özel bir firma tarafından gönderilen elbiseler 23 Nisan İlköğretim Okulu'da ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, özel bir firma tarafından gönderilen elbiselerin 23 Nisan İlköğretim Okulunda dağıtılması programına katıldı.

Demirtaş, giysi yardımında bulunan fırmanın sosyal sorumluluk örneği gösterdiğini belirterek firmaya teşekkür etti.

Fırmadan toplam 10 bin paket giysi talebinde bulunduklarını kaydeden Demirtaş, "Fırma yetkilileri talebimizi olumlu karşıladı. İlk etapta 2 bin 500 paket giysi gönderdiler. Geriye kalan 7 bin 500 giysi paketi zaman içerisinde gönderilecek. Giysilerini alan öğrencilerin giysilerini güle güle giymelerini temmeni ediyorum" dedi.

Demirtaş, elbiselerin 14 okulda okuyan öğrencilere dağıtılacağını bildirdi.

-Yerleşke için yol yapım çalışması başladı

Besni Belediye Başkanı Fahri Serter, ilçede yapılacak Adıyaman Üniversitesi Mehmet Erdemoğlu Yerleşkesi ve Mimarlık Fakültesi için yol yapım çalışmasına başladıklarını söyledi.

Serter, yaptığı açıklamada, ilçede yerleşke ve fakülte yapılmasının ilçe için büyük önem taşıdığını kaydetti.

Belediyenin bu öneme binaen bölgede yol düzenleme ve tesviyesi işine başladığını ifade eden Serter, "Besni'nin önünü açacak yerleşke inşaatının bir an önce başlaması için belediye olarak tüm imkanlarımızı seferber ettik. İlk etapta 30 metre genişliğinde 2 kilometre uzunluğunda yol yapacağız. Yol çalışmasının bitmesiyle fakülte inşaatında da herhangi bir sıkıntı yaşanmayacak" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile