Adıyaman'dan Kısa Kısa

Kahta ilçesinde hırsızlık için bir eve girdiği iddia edilen şahıs, vatandaşlar tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Gökçe köyünde Abdullah Y., H.B'nin evine girdiği anda ev sakinleri tarafından fadk edildi.

Bu sırada evden kaçmaya çalışan Abdullah Y, kısa süre içerisinde köylüler tarafından yakalandı.

Olay yerine gelen Jandarma ekiplerine teslim edilen şahsın daha önceden kesinleşmiş 2 yıl cezası olduğu, cezanın infazı için arandığı ve bir çok yerde hırsızlık yaptığı bildirildi.

-Kahta'da okul müdürleri toplantısı yapıldı

Kahta ilçesinde görev yapan okul müdürleri ile sene başı müdürler toplantısı yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Alkayış başkanlığında METEM konferans salonunda yapılan toplantıya şube müdürleri, okul müdürleri ve Ar-Ge birimi yetkilileri katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Alkayış, toplantıda, ortaöğretim okullarının sınav değerlendirmesini yaptı.

Sınav sisteminin güncel olarak takip edilmesini, okullarda veli bilgilendirmesinin yapılması gerektiğini belirten Alkayış, şunları kaydetti: "Bugün burada hem geçen yılın değerlendirmesini yapacağız hem de önümüzdeki süreçte neler yapabilirizi konuşmak için bir araya geldik. Bu işe gönül veren, emek veren sizlerle beraber nasıl bir başarı elde edebiliriz öğrencilerimiz için, ilçemiz için neler yapabiliriz bunları konuşmak için toplanmış bulunmaktayız. Hepimizin malumu SBS sistemi değişti, geçen yıla göre ilçemizde belirli bir iyileşme gözlenmekte" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile