Adıyaman Emniyet Müdürlüğü'nde terfi heyecanı

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan 12 personelin yeni rütbeleri düzenlenen tören ile takıldı. Adıyaman'da görev yapan bir emniyet mensubu 3. s

  Adıyaman Emniyet Müdürlüğü ' nde görev yapan 12 personelin yeni rütbeleri düzenlenen tören ile takıldı . Adıyaman ' da görev yapan bir emniyet mensubu 3 . sınıf emniyet müdürlüğüne , 3 kişi emniyet amirliğinden 4 . sınıf emniyet müdürlüğüne , 3 kişi de başkomiserlikten emniyet amirliğine terfi etti . 5 komiser ise başkomiserliğe yükseldi .

Polisevinde düzenlenen rütbe terfi törenine Adıyaman Valisi Ramazan Sodan , İl Jandarma Komutanı Albay Ali Osman Salık , Belediye Başkanı Necip Büyükaslan , Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Çetingül , 1 . Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Habip Atasoy , Emniyet Müdürü Mehmet Bilici , İl Genel Meclis Başkanı Necmi Baykan , bazı ilçe kaymakamları , sivil toplum kuruluşları başkanları , kamu kurum ve kuruluşların müdürleri , rütbe alan personel ve eşleri katıldı . Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ' nın okunmasıyla başlayan rütbe terfi töreninin açılış konuşmasını yapan Emniyet Müdürü Mehmet Bilici , törene katılanlara teşekkür ederek , " Bu sevincimizi birlikte paylaşma nezaketi gösteren sizlere , şahsım ve mensubu olmaktan gurur duyduğum teşkilatım adına saygı ve şükranlarımı sunarım . 12 personelimiz bulundukları rütbelerden bir üst rütbeye terfi etmeye hak kazanmışlardır . Kendilerini ve en büyük destekçileri olan ailelerini bu başarılardan ötürü kutluyorum . Türk milleti , polisine her zaman güvenmiş ve her turlu desteği vermiştir . Polis teşkilatımızın da milletimizin duyduğu bu güveni korumak ve milletimize en iyi hizmeti vermek için gayret etmektedir . Adıyamanlılar polisimizin başarılı çalışmalarını yakından , dikkatle izleyerek , moral ve destek verdiklerini görüyor , bu nedenle sevgili Adıyamanlılara duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum . " dedi .

Vali Ramazan Sodan ise konuşmasında , halkın huzur ve güveni için kendi canlarını hiçe sayarak görev yapan polis teşkilatını kutladı . Konuşmaların ardından bir üst rütbeye yükselen personelin apoletleri protokol üyeleri tarafından takıldı . Apoletlerin takılmasının ardından davetlilere ikramda bulunuldu .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile