Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde YSK‘nın verdiği kararı bahane ederek eylemler gerçekleştiren terör örgütü yandaşları bir markete molotofkokteyli atmışlardı. Bu olayın ardından Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde gece saatte Atatürk Bulvarı üzerinde otolar üzerinde çalışma başlatıldı.
Yapılan kontrollerde ticari bir taksi içerisinde yapılan aramada 2 şahıs, eylem için hazırlanılan, kullanıma hazır 12 adet molotofkokteyli ile yakalandı. Gözaltına alınan E.S. ve U.D. sorgulamalarının ardından adli makamlara sevk edildi. Şahıslar çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Adıyaman‘ı Yakacaklardı
Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri eylemde kullanılacak olan 12 adet molotofkokteylini bir otomobilde ele geçirdi, gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.



















