Adiyaman Kent Konseyi Baskanini Seçecek

Adiyaman Kent Konseyi Baskanini Seçecek

Adiyaman Kent Konseyi, 5393 sayili Belediye Kanununun 76. maddesi uyarinca genel kurul toplantisi düzenleyecek.

4 Agustos Pazar günü saat 09:00’da Adiyaman Ticaret ve Sanayi Odasi Salonunda gerçeklestirecek olan toplantida Adiyaman Kent Konseyinin yeni baskani seçilecek. Belediyenin kurum ve kurulus temcilsilerine, 24 Temmuz’a kadar katilim çagrisinda bulundugu toplantinin baskanligini Belediye Baskani Abdurrahman Tutdere yapacak.

Toplantiya Baskan Tutdere’nin yani sira Vali Osman Varol ya da temsilcisi, valilik tarafindan belirlenecek kamu kurum ve kuruluslarinin temsilcileri, mahalle muhtarlari, siyasi parti temsilcileri ve Adiyaman Üniversitesi Rektörlügü temsilcileri katilacak.

Belediye olarak verimli ve etkin bir toplantinin gerçeklesmesi için tüm hazirliklari tamamladiklarini belirten Baskan Tutdere, kurum ve kurulus temsilcilerinin toplantiya katiliminin önemli oldugunu söyledi.



Kent Konseyi Yürütme Kurulu ve Kent Konseyi Baskaninin seçilecegi toplantiya dair açiklamalarda bulunan Baskan Tutdere, “Amaçlari kent yasaminda vizyon gelistirmek, hemsehrilik bilincini artirmak ve kentin haklarini korumak, sürdürülebilir kalkinmayi tesvik etmek, çevreye duyarliligi artirmak ve sosyal yardimlasma ile dayanismayi saglamak olan kent konseyleri kentimizin gelecegi ve vatandaslarimizin refahi için bu toplanti büyük önem tasimaktadir. Bu vesileyle tüm ilgili kurum ve kuruluslarin Genel Kurul Toplantimiza katilimi önemlidir. Tüm kurum ve kuruluslarimizi toplantimiza bekliyoruz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile