Adıyaman Üniversitesi'nde Akademik Personele Plaket Töreni

Adıyaman Üniversitesi'nde Akademik Personele Plaket Töreni

Adıyaman Üniversitesi akademik personele bilim ve hizmet töreni düzenlendi.

Adıyaman Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirilen törene Vali Ramazan Sodan, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, Adıyaman Belediye Başkan Vekili Abdurrahman Kılıç ile akademik personel katıldı.

Törende açılış konuşmasını yapan Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, ‘Adıyaman Üniversitesi'ne emek vermiş, yıllarını bu üniversitede geçiren gerek idari gerekse akademik personel arkadaşlarımın hepsini yürekten tebrik ediyorum. Bu üniversiteye emek veren herkes bizim için değerlidir. Adıyaman Üniversitesi inşallah önümüzdeki yıllarda çok daha büyük faaliyetlere imza atacaktır” dedi.

10 profesör, 12 doçent, 68 yardımcı doçent, 9 araştırma görevlisi, 4 okutman ve 5 öğretim görevlisi olmak üzere 110 personel bilim ödülü alırken, 14 profesör, 7 yardımcı doçent, 17 öğretim görevlisi, 3 okutman, 1 araştırma görevlisi ve 2 idari personel olmak üzere 44 personel Hizmet ödülü aldı. Ödül alanlara Vali Ramazan Sodan, Rektör Prof. Dr. Talha Gönüllü ve Belediye Başkan Vekili Abdurrahman Kılıç tarafından plaketleri verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile