Adliyeye Sevk Edilen Husumetli Ailelerden 8 Kisi Tutuklandi

Adliyeye Sevk Edilen Husumetli Ailelerden 8 Kisi Tutuklandi

ANTALYA -Antalya’da aralarinda husumet bulunan ailelerin kavgasinda yaralanan 14 süpheliden 12’si taburcu olduktan sonra gözaltina alindi. Adliyeye sevk edilen 10 kisiden 8’i çikarildigi mahkemece tutuklanirken, 2’sinin durumunun agir oldugu ve hastanede tedavilerinin devam ettigi ögrenildi.

Alanya ilçesinde meydana gelen olayda aralarinda daha önceden husumet bulunan aileler aksam saatlerinde bir araya gelerek tartismaya basladi.

Tartismanin kavgaya dönüsmesiyle taraflar yanlarinda bulunan silah, biçak ve demir sopalarla birbirlerine saldirmaya basladi.

Olayda yaralanan 14 kisi çevre hastanelere kaldirildi. Yapilan tedavilerinin ardindan taburcu edilen 12 kisi polis ekipleri tarafindan gözaltina alindi. Emniyetteki islemlerinin ardindan K.A, Z.A, K.A, M.A, A.A, S.A, A.A, B.A, M.A, ve A.A, yogun güvenlik önlemleri esliginde adliyeye sevk edildi. Küçük yasta olduklari tespit edilen R.A. ve A.A, emniyetteki islemlerinin ardindan serbest birakilirken, S.A ve M.A’nin durumlarinin agir oldugu ve hastanede tedavileri sürdügü ögrenildi.

Adliyeye sevk edilen süphelilerden biri adli kontrol, digeri ise savcilik tarafindan serbest birakilirken, 8 sahis tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile