Adnan Çebi Kurumlar Vergisinde 3. Oldu

Adnan Çebi Kurumlar Vergisinde 3. Oldu

Karabük’te son yıllarda yaptığı inşaat yatırımları ile dikkat çeken işadamı Adnan Çebi, 2012 yılı kurumlar vergisi’nde üçüncü oldu.

Karabük’ün ilk Recidanselerini inşa ederek kentte yeni bir vizyon başlatan işadamı Adnan Çebi, son 3 yılda kentin çeşitli yerlerine yaptığı yaşam alanları ile göz doldurmaya devam ediyor. İşadamı Adnan Çebi, 2012 yılı Kurumlar Vergisi rekortmenleri listesinde üçüncü sırada yer aldı.

Çebioğlu Yapı Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti olarak beyan edilen vergiye tabi (Matrah) 6 milyon 308 bin 361 lira 90 kuruş TL gelir elde eden işadamı Adnan Çebi, 1 milyon 261 bin 672 lira 38 kuruş vergi ile KARDEMİR ve MESCİER’in ardından üçüncü oldu.

İşadamı Çebi, Karabük’te inşaat sektöründe son 3 yıldır büyük hizmet verdiklerini ve bu anlamda 2012 yılı Kurumlar Vergisi’nde üçüncü olmaları kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Çebi, “ İnşaat sektöründe kentte yeni oluşumlar ve vizyon katmanın yanında vergide ilk 10 içinde üçüncü sırada olmak gurur verici. Kazandığımız her kuruşun vergisini devletimize ödemek boynumuzun borcu. Özel sektör olarak vergi rekortmenleri arasında ilk üç sırada olmak bizim için onur. Bu başarımızda ülkedeki istikrarlı yönetimin büyük katkısı var. İstikrar ve güven ortamı bölgedeki yatırımların artmasına ve istihdamın çoğalmasına vesile oluyor. Çebioğlu Group olarak bizde istikrarlı bir şekilde yatırımlarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile