Adnan Menderes'in İdam Edilişinin 51.yılı

Adnan Menderes'in İdam Edilişinin 51.yılı

Demokrat Parti (DP) Malatya İl Başkanı Şerafettin Arpacı,”Merhum Adnan Menderes, çoğulcu demokratik rejimimizin yerleşmesi ve ülkemizin kalkınma sürecindeki değerli katkılarıyla milletimizin kalbinde her zaman takdir ve saygıyla yaşayacaktır” dedi.

DP) Malatya İl Başkanı Şerafettin Arpacı, Adnan Menderes'in 27 Mayıs darbecileri tarafından 17 Eylül 1961 tarihinde idam edilişinin 51. yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Bu aziz millete büyük hizmetler yapmış olan merhum Menderesi rahmet ve şükranla anıyoruz" dedi.

DP Malatya İl Başkanı Şerafettin Arpacı, "Partimizin kurucusu, Büyük devlet adamı, eski başbakan, merhum Adnan Menderes'i, 51. ölüm yıldönümünde bir kez daha rahmet ve saygıyla anıyorum. Merhum Menderes, ülkemizde demokrasinin tüm kurum ve kurallarıyla yerleşmesi adına unutulmaz hizmetlerde bulunmuştur. Merhum Adnan Menderes, çoğulcu demokratik rejimimizin yerleşmesi ve ülkemizin kalkınma sürecindeki değerli katkılarıyla milletimizin kalbinde her zaman takdir ve saygıyla yaşayacaktır. Bugün bazı siyasi çıkarlar uğruna sekteye uğratılan demokrasi nin Ülkemiz de yerleşmesi için büyük uğraşlar veren ve bu uğurda şehit edilen merhum Adnan Menderes in aziz hatıralarını saygı ile anıyor, Demokrasi şehidimiz Menderese Yüce Allah tan rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile