Apple ' ın hedefindeki isim olan Adobe , uzun sü ; redir merakla beklenen Flash Player 10 . 1 iç ; in ç ; alışmalarını tamamladı ve final sü ; rü ; mü ; nü ; kullanıma sundu . Windows , Mac OS ve Linux platformları iç ; in hazırlanan yeni sü ; rü ; mü ; n başta performans olmak ü ; zere bir ö ; nceki sü ; rü ; mde tespit edilen eksikleri giderdiği ve ö ; nemli gü ; ncellemelerle geldiği belirtiliyor .
İç ; erdiği yeniliklerle adeta baştan tasarlanan Adobe Flash Player 10 . 1 , yapılan aç ; ıklamalara bakılırsa ö ; zellikle performans ve gü ; ç ; yö ; netim ö ; zelliklerine yö ; nelik ciddi gü ; ncellemelere sahip . Ö ; te yandan daha iyi bellek yö ; netimi ve gelişmiş donanım ç ; ö ; zü ; mleme ö ; zellikleriyle donatılan yeni sü ; rü ; mde , donanım tabanlı H . 264 video ç ; ö ; zü ; mleme de geliştirilmiş .
Tablet bilgisayar pazarındaki gelişmeler ve akıllı telefon pazarındaki agresif bü ; yü ; meye paralel olarak ç ; oklu dokunmatik ve akselometre desteği gibi yeniliklere sahip . Tü ; m bunlara ek olarak Flash Player 10 . 1 , mobil uygulamalar iç ; in optimize edilmiş SWF yö ; netimi ile Adobe Flash Access 2 . 0 ile iç ; erik koruma ö ; zelliklerini de bü ; nyesinde barındırıyor .
Adobe Flash 10 . 1 ' i indirmek iç ; in buraya tıklayabilirsiniz .
DH
Adobe Flash Player 10.1 kullanıma sunuldu
Adobe, Flash Player'ın 10.1 sürümünü kullanıma sundu.



















