Adokapı'ya tüketici ödülü

Adokapı, Tüm Tüketicileri Koruma Derneği (TTKD) Marka Tavsiye Komitesi tarafından 'Ayın Markası' seçilerek bütün tüketicilere tavsiye edildi. Aynı za

Adokapı, Tüm Tüketicileri Koruma Derneği (TTKD) Marka Tavsiye Komitesi tarafından 'Ayın Markası' seçilerek bütün tüketicilere tavsiye edildi. Aynı zamanda gelecek yıl verilecek olan 'Altın Marka' ödülüne aday gösterildi.

Antalya'da Akdeniz Organize Sanayi Bölgesi'nde Adopen bünyesinde üretilen ahşap kompozit kapılar, Adokapı markasıyla kısa sürede bütün yurtta tanınmaya başladı. Uzun araştırmalardan sonra yenilikçi bir bakışla üretilen kapılar, en çok beğenilen ve tercih edilen ürün olarak da tescillendi. TTKD, kendisine ulaşan şikâyet ve değerlendirmeleri dikkate alarak her sektörden öne çıkan markalara her sene ödül veriyor. Derneğe gelen binlerce başvuru arasında Adokapı için yapılmış ciddi bir şikayete rastlanmadı ve ürünün beğeniyle karşılandığı ortaya çıktı. Bunun üzerine Dernek, Adokapı'yı 'Ayın markası', dürüst ticaret kuralları ve Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun'a gösterdiği titizlik nedeniyle de 'Tüm tüketicilere tavsiye ediyoruz' sertifikası verdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile