Adrenalin Tutkunlarinin Adresi Olan Beskayalar'a Cam Teras

Adrenalin Tutkunlarinin Adresi Olan Beskayalar'a Cam Teras

Kocaeli’nin Basiskele ilçesinde Beskayalar mevkii adrenalin tutkunlarinin adresi olurken, bölgedeki cam terasin yapimi sürüyor.

Dogasi, denizi ile dikkat çeken Kocaeli’nin henüz kesfedilmemis birçok güzelligi de bulunuyor. Basiskele ilçesinde Beskayalar mevkiindeki derin vadi, haftanin her günü adrenalin tutkunlarinin adresi oluyor. Özellikle Menekse Yaylasi’na çikan vatandaslarin ugradigi bölgeye cam teras yapiliyor. Terasin çelik iskeleti konulurken, camlari ise henüz yapilmadi. Buna ragmen vatandaslar adrenalin yasamak için bölgeye gidiyor. Cam teras için konulan çelik iskeletin üzerine çikanlar fotograf çektirmeyi ihmal etmiyor.

Bölgede dron ile çekilen görüntüler ise essiz manzarayi gözler önüne seriyor. Gezi için Beskayalar’a gelen Mehmet Ali Kaska, “Buraya çok siklikla gelirdim. Kayalardan dogayi, vadiyi seyredebilecegiz muhtesem bir görüntüye sahip. Buraya simdi cam teras yapiliyor. Bölgemiz için, turizm için çok önemli ama doga zarar görmesin. Var olan güzelligi kaybetmeyelim. Insallah güzel olur. Menekse Yaylasi’nin yollari da umarim düzelir. Her araci olan buraya gelemiyor. Yüksek araçlar lazim. Bu cam teras sayesinde insallah bu yol düzelir. Insallah herkesin gelebilecegi, huzur bulacagi güzel bir yer olarak Basiskele’ye hizmet verir. Su an tehlikeli bir is oldu. Oldukça yüksek. Bir tarafta ürperiyorsunuz, diger tarafta keyif aliyorsunuz. Çok keyif aldim, dinlendim. Muhtesem bir manzara. Uzak ufuklara bakinca kafaniz bosaliyor, gözünüz dinleniyor. Herkese tavsiye ederim” dedi.

Bölgede adrenalin dolu anlar yasayan Sena Acar ise, “Yesilligi, dogasi, gün batimi ile müthis bir manzarasi var. Biraz ürpertici ama güzel bir deneyim oldu. Korkutucu, adrenalin bagimlilarinin sevecegini düsünüyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile