Adrenalin Tutkusu Yasak Dinlemiyor

Adrenalin Tutkusu Yasak Dinlemiyor

Antalya’nin dünyaca ünlü Konyaalti Sahili üzerindeki varyant seyir terasi, yasak olmasina ragmen adrenalinsever yamaç parasütçülerinin ugrak yeri olmaya devam ediyor. Parasütçülerin sert rüzgar karsisinda kalkis aninda zorlandiklari görüldü.

Dünyaca ünlü Konyaalti Sahili varyant seyir terasi, sabah aksam farkli manzarasinin yaninda yamaç parasütçülerine de ev sahipligi yapiyor. Temmuz ve Agustos ayinda düsük rüzgar nedeniyle tercih edilmeyen teras, sonbaharin gelmesi ve rüzgarin artmasiyla sporcularin yeniden mekani oldu. Genelde ögleden sonra terasa gelen sporcular, yerli ve yabanci turistlerin bakislari arasinda yamaç parasütü açip kendilerini tekli ve ikili olarak gökyüzüne birakiyor. Adrenalin tutkunu sporcular, denizden gelen güney rüzgarlarinin falezlere çarparak, alttan bir rüzgar dalgasi ile deniz seviyesinden 200 metre yükselip, denize paralel olarak 500 metrelik bir alanda saga ve sola uçus gerçeklestiriyor.

Rüzgarin siddetli olmasi nedeniyle sporcular kalkis ve inislerde zorluklar yasadi. Bir sporcu birinci denemede inis alanini pas geçerken, ikinci de inebildi. Macera severlerin kalkis ve gökyüzünde süzülmelerini vatandaslar cep telefonu kamerasiyla ölümsüzlestirdi. Çok sayida gelen ihbarin ardindan varyanta polis ekipleri geldi. Polisler nedeniyle varyantta inis yapmayan sporcular ceza yememek için baska noktalara inis yapti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile