Adsiad'dan Dayanışma Günü

Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) yönetim kurulU ve üyeler, aileleriyle birlikte dayanışma gününde biraraya geldi.

Kaktüskent'te düzenlenen ve 250 kişinin katıldığı dayanışma gününde, narenciye tüketiminin özendirilmesi adına konuklara portakal suyu ikram edildi. Çekilen kura sonucu çeşitli hediyelerin dağıtıldığı organizasyonda tavla turnuvası da düzenlendi. Turnuvaya 24 ADSİAD üyesi katıldı.. Turnuva sonunda birinciliği İbrahim Güneş elde ederken, ikinci Levent İçer, üçüncü ise Murat Dilme oldu.
ADSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Sınmaz, yaptığı açıklamada, eski Adana ruhunun yeniden harekete geçirilmesinden yana olduğunu belirterek, "Adana'nın geleceğine yönelik yeni fikirler, projeler ve görüş alışverişinde bulunulması için bütün üyelerimizi bir araya topladık. Bu tür organizasyonlar kentimiz için yeni çalışmaların ortaya çıkması bakımından son derece önemlidir. Bugün burada gerçekleştirdiğimiz birliktelik havasının tüm Adana'ya yansımasını temenni ediyorum. Adana'da dostluk rüzgarları esmesi yarınlarımız için büyük önem taşıyor" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile