ADÜ'de 'Iktisat Fakültesi Kariyer Günleri' Etkinligi Gerçeklesti

ADÜ'de 'Iktisat Fakültesi Kariyer Günleri' Etkinligi Gerçeklesti

Aydin Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Aydin Iktisat Fakültesi tarafindan düzenlenen ‘Kariyer Günü Etkinlikleri’ Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçeklesti.



‘Mülki Idare Amirliginde Kariyer Imkanlari’ baslikli konferans ile baslayan Kariyer Günü etkinliklerine; Efeler Kaymakami ve Aydin Vali Yardimcisi v. Cemal Sahin, Aydin Iktisat Fakültesi Dekani Prof. Dr. Mustafa Ali Sarili, Dekan Yardimcilari Doç. Dr. Hamza Kahriman ve Doç. Dr. Sahin Bulut, ögretim üyeleri ve ögrenciler katildi.



Prof. Dr. Mustafa Ali Sarili’nin moderatörlügünde Efeler Kaymakami ve Aydin Vali Yardimcisi vekili Cemal Sahin’in sunumuyla gerçeklesen etkinlikte, mülki idare amirliginde kariyer imkanlari anlatildi. Mülki idare amirliginde kariyer yapmak isteyenler için süreçler ve gerekliliklere iliskin bilgilendirme yapilarak, gerek kamu gerekse özel sektörde güncel kariyer olanaklarina deginildi.

Efeler Kaymakami ve Aydin Vali Yardimcisi V. Cemal Sahin’in sunumunun ardindan etkinlik, soru-cevap bölümü ile sona erdi.

‘Gelir Idaresi Baskanliginda Kariyer Imkanlari’ baslikli konferansta, Aydin Vergi Dairesi Baskani Serdar Sahin ve Aydin Vergi Dairesi Grup Müdürü Metin Özdemir, konusmaci olarak yer aldi.

Konferansta, Prof. Dr. Mustafa Ali Sarili’nin moderatörlügünde Aydin Vergi Dairesi Baskani Serdar Sahin ve Aydin Vergi Dairesi Grup Müdürü Metin Özdemir tarafindan Gelir Dairesi Baskanligi’nda kariyer imkanlarindan bahsedildi. Bu alanda kariyer yapmak isteyenler için süreçler ve gerekliliklere iliskin bilgilendirme yapilarak gerek kamu gerekse özel sektörde güncel kariyer olanaklarina deginilerek Hazine ve Maliye Bakanligi bünyesinde yer alan kadrolardan bahsedildi. Vergi müfettis yardimciligi, önemi ve giris sartlarinin anlatildigi konferans, gelir uzmani yardimciligi, önemi ve giris sartlarinin katilimcilarla paylasilmasinin ardindan soru-cevap bölümü ile sona erdi.

‘Idari Yargi Hakimligi’ konulu konferansta, Aydin Vergi Mahkemesi Baskani Zülküf Zeren Ayhan konusmaci olarak yer aldi.

Prof. Dr. Mustafa Ali Sarili’nin moderatörlügünde, Aydin Vergi Mahkemesi Baskani Zülküf Zeren Ayhan’in katilimcilara idari yargi hakimligi konusunda bilgi verdigi konferans soru-cevap bölümü ile sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile