ADÜ Erasmus Projesinin Toplantisi Fransa'da Yapildi

ADÜ Erasmus Projesinin Toplantisi Fransa'da Yapildi

Aydin Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Ziraat Fakültesi Ögretim Üyesi Prof. Dr. Murat Yilmaz tarafindan yürütülen "Building a Learning Culture for the Digital World" adli Erasmus projesinin ikinci uluslararasi toplantisi Fransa’nin Saumur sehrinde gerçeklesti.

Toplantiya Türkiye’den ADÜ ve Efeler Ilçe Milli Müdürlügü, Yunanistan’dan Experimental Lyceum of Agioi Anargyroi, Fransa’dan Institut Saumurois De La Communication adli proje partnerleri katilirken Italya’dan Eurocultura isimli egitim kurumu ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi toplantiya çevrimiçi olarak katildi.

Efeler Ilçe Kaymakami Cemal Sahin ile Efeler Ilçe Milli Egitim Müdürü Hakan Özcan’in da katilim sagladigi ve iki gün süresince devam eden proje toplantilari sonrasinda, Fransa’nin Saumur sehrindeki Collage Calypso ve Institution Saint-Louis okullarina ziyaretler gerçeklestirildi.

Ziyaretlerde, egitim ögretim ve altyapi konularinda karsilikli bilgi alisverisinde bulunularak proje hakkinda bilgilendirme yapildi.

Okul gezilerinin ardindan Montreuil-Bellay Belediyesini ziyaret eden proje ekibine, Belediye Baskani, belediyenin çalismalari ve ilçe yerel yönetimi hakkinda bilgi vererek gerek yönetimsel gerekse egitim-ögretim alaninda ortak çalisma yapma konusunda istekli olduklarini belirtti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile