ADÜ Ragbi Takimi Kuruluyor

ADÜ Ragbi Takimi Kuruluyor

Türkiye Ragbi Federasyon Baskani Murat Pazan, Aydin Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Cumali Öksüz’ü ziyaret etti.



ADÜ bünyesinde kurulmasi planlanan ragbi takimi hakkinda görüsmelerin yapildigi ziyarette, Spor Bilimleri Fakültesi Dekani Prof. Dr. Burçin Ölçücü ve Ragbi As Baskani Bülent Güler de bulundu. Sporda çesitliligin saglanmasi ve farkli ülkeler arasindaki diyalog ve is birliginin arttirilmasinin önemine vurgu yapan ADÜ Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Cumali Öksüz, “Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in vizyonu dogrultusunda ögrencilerimize yeni ve farkli bir pencere açilabilmek adina çalismalarimiza devam ediyoruz. Bu kapsamda ragbi sporu ve alt branslarini Üniversitemizde yayginlastirmak için görüsmelerimizi gerçeklestirdik. Üniversitemizin; egitim, saglik, spor, kültür, tarim alanlari basta olmak üzere her alanda gelisimi için yenilikçi ve vizyoner bir bakis açisiyla çalisiyoruz" dedi.



Ülkemizde ragbi sporunun gelismesi ve yayginlasmasi adina ADÜ’de kurulacak yeni takimlarin önem tasidigini belirten Spor Bilimleri Fakültesi Dekani Prof. Dr. Burçin Ölçücü, Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi’nin ulusal ve uluslararasi birçok basariya imza attigini ve nitelikli mezunlar yetistirdigini ifade ederek Ragbi Federasyonu ile is birligi yapilmasinin önemine vurgu yapti.

Ziyaret, egitim çalismalari ve antrenörlük kurslari hakkinda görüsmelerin yapilmasinin ardindan sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile