ADÜ Spor Bilimleri Fakültesi Mezunlarini Ugurladi

ADÜ Spor Bilimleri Fakültesi Mezunlarini Ugurladi

Aydin Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Spor Bilimleri Fakültesi 2021-2022 Akademik Yili Mezuniyet Töreni Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçeklesti.



Törene; ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Mehmet Aydin, Prof. Ali Akyol, Prof. Dr. Cumali Öksüz, Genel Sekreter V. Doç. Dr. Ibrahim Gökdas, Spor Bilimleri Fakültesi Dekani Prof. Dr. Burçin Ölçücü, ögretim üyeleri, ögrenciler ve aileleri katildi.



Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan konusmasini yapan Fakülte birincisi Ali Çamlibel, “Üniversite okumak bize sorumluluk duygusunu, vicdanli olmayi, insani sevmeyi, herkese karsi saygili olmayi, esitlik ilkesinin ne kadar önemli oldugunu ve kendi ayaklarimizin üzerinde durabilmeyi ögretti. Üzerimizde emegi ve katkisi olan tüm ögretim üyelerimize ve ailelerimize kendim ve arkadaslarim adina tesekkür ederim” dedi.



Ögrencilerin kendileri ve ailelerinin yani sira Ülkemiz ve dünyaya karsi da sorumluluklari olan genç egitimciler oldugunu belirterek konusmasina baslayan, Spor Bilimleri Fakültesi Dekani Prof. Dr. Burçin Ölçücü, “Inaniyoruz ki, yapacaginiz islerde size verdigimiz çagdas ve en üst düzey bilgilerle, kariyer basamaklarini hizla tirmanacak ve önemli basarilar elde edeceksiniz. Sizler; basaridan basariya kosarken Üniversitemizi daha da yüceltecek ve bizleri onurlandiracaksiniz" diye konustu.



Ögrencilere yollarini aklin, vicdanin ve bilimin isiginin aydinlatmasi gerektigini söyleyen Ölçücü, “Sevgi ilkesini hayatinizda düstur edinin dürüst, çaliskan ve üretken insan bir degerdir ve ancak deger olusturdugunuzda basari sizi takip eder. Ayrica sunu da unutmayiniz, sizler sadece kendiniz ve aileniz için degil, ülkeniz ve insanlik için de basarili olmak zorundasiniz. Bundan sonraki hayatinizda hepinize basarilar diliyorum" ifadelerini kullandi.

Ögrencilerin hayatlarinda önemli bir baslangica imza attiklarini vurgulayarak konusmasina baslayan ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Bugün bu mutlulugu sizlerle birlikte yasamak bizler içinde tarifi imkansiz bir mutluluk. Sürekli gelisen üniversitemizde gelecegi insa ettigimiz kiymetli ögrencilerimiz ile durmadan ve yorulmadan çalismaya çitayi daima en yukariya tasimaya, arkamizdaki büyük egitim ordusuyla ülkemiz, milletimiz ve medeniyetimiz için çalismaya devam edecegiz” dedi.



Ögrenmenin sonu olmayan bir süreç oldugunu belirten Rektör Aldemir, “Kiymetli ögrencilerim sevgili evlatlarim egitim burada bitmedi. Bundan sonraki süreçte kendinizi sürekli güncelleyerek en uygun hedefleri koyunuz. Sizler, Ülkemizin gelecegini insa edecek, gelecek nesillere daha güçlü bir Türkiye birakabilecek nesillersiniz. Allah hepinizin yar ve yardimcisi olsun” diye konustu.



Spor Bilimleri Fakültesi’nin hazirlamis oldugu basarilardan olusan slayt gösterisini ardindan program, Ögretim Görevlisi Nermin Gürbüz’ün hazirladigi salsa dans gösterisi, ADÜ Halk Oyunlari Toplulugunu gösterisi, Arastirma Görevlisi Gamze Akyol’un hazirladigi serbest stil dans gösterisi ile devam etti.

Fakülte birincisi Ali Çamlibel’in mezuniyet kütügüne plakasini çakmasinin ardindan ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, fakültede dereceye giren ögrencileri tebrik ederek hediyelerini verdi.

Mezun ögrencilere basari belgelerinin verilmesinin ardindan ögrencilerin keplerini atmasi ile tören sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile