ADÜ Yüzme Havuzunda Ilk Kulaçlar 20 Temmuz'da Atilacak

ADÜ Yüzme Havuzunda Ilk Kulaçlar 20 Temmuz'da Atilacak

Yenileme çalismalari tamamlanan Aydin Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Merkez Kampüsü içerisindeki yüzme havuzunun 20 Temmuz 2024 tarihinde gerçeklestirilecek olan açilisinda ilk kulaçlar özel sporcular tarafindan atilacak.



ADÜ Merkez Kampüsü içerisinde yer alan yüzme havuzu, Aydin Valisi Yakup Canbolat’in destekleri ile Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan gerçeklestirilen bakim, onarim ve yenileme çalismalarinin tamamlanmasiyla birlikte yeniden hizmet vermeye hazir hale geldi. Yenileme çalismalari tamamlanan yüzme havuzunun 20 Temmuz 2024 tarihinde gerçeklestirilecek olan açilisinda ilk kulaçlar özel sporcular tarafindan atilarak yüzme havuzu faaliyete geçecek.

Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürlügü, yenilenen yüzme havuzunun bölgedeki spor kültürüne büyük katki saglayacagini belirterek, "Amacimiz, sporcularimiza en iyi imkanlari sunmak ve Aydin’da yüzme sporuna olan ilgiyi artirmaktir. Yüzme Bilmeyen Kalmasin Projesi kapsaminda sporcularimiza yüzme egitimleri sunarak, gençlerimizi yüzme sporu ile tanistirmayi, genis kesimlere ulasmayi hedefliyoruz. Yenilenen yüzme havuzuyla birlikte, sporcularimiz için modern ve saglikli bir spor ortami olusturmus olmanin mutlulugunu yasiyoruz" seklinde açiklamalarda bulundu.

Yenilenen yüzme havuzu, bölgenin yüzme sporuna olan ilgisini artirmak ve yüzme faaliyetlerini tesvik etmek amaciyla da önemli bir tesis olarak öne çikarken, sporcularin ve yüzme tutkunlarinin en iyi sartlarda antrenman yapabilecekleri tesis Aydin’in spor altyapisina önemli bir katki saglayacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile