ADYÜ'deki Ögrencilerden Kahta'daki Ögrencilere Giyim Yardimi

ADYÜ'deki Ögrencilerden Kahta'daki Ögrencilere Giyim Yardimi

Adiyaman Üniversitesinde (ADYÜ) okuyan ögrenciler, Kahta ilçesindeki yardima muhtaç alile ve ögrencilere giyim desteginde bulundu

Adiyaman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ögrencileri, topluma hizmet uygulamalari dersi çerçevesinde, kendi çabalariyla hayirseverlerden topladiklari kiyafetleri Kahta’daki ögrencilere dagitti.

Topluma Hizmet Uygulamalari Dersi çevresinde proje hazirlayan Adiyaman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ögrencileri, Kahta’daki ihtiyaç sahipleri için ayakkabi, alt-üst esofman ve takim formalarina kadar birçok ürün topladi.

Ögrenciler hayirseverlerden topladiklari yardimlari, Kahta Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlügü personelleriyle birlikte, sosyal ekonomik destek alan, aile bütünlügü olmayan, daha önceden belirlenmis ailelere ve Kahta’da ögrenim gören ögrencilere dagitti.

Projede yer alan Adiyaman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ögrencilerinden Seyda Nur Yigit, “Üniversitede, Topluma Hizmet Uygulamalari dersini aliyoruz. Bu ders ile ilgili olarak hayirseverlerden, ihtiyaç sahibi aileler için, ayakkabi ve kiyafet gibi yardimlara toplayarak ihtiyaci sahibi ailelere dagitiyoruz. Üniversite hocamiz Doç. Dr. Kürsat Yusuf Aytaç’in koordinesinde bu proje aslinda bize sosyal bir duyarlilik kazandirdi. Herkesin yardima muhtaç olan ailelere yönelik destek vermesi gerektigini düsünüyorum. Koordinatör hocamiz Doç. Dr. Kürsat Yusuf Aytaç basta olmaz üzere hem hayirseverlere hem de yardimlarin dogru adrese ulasmasinda bize katki sunan Kahta Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlügü’ne tesekkür ederiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile