'Aferin' Dedigi Hirsiza Esyalari Getirmesi Için Para Teklif Etti

'Aferin' Dedigi Hirsiza Esyalari Getirmesi Için Para Teklif Etti

Edirne’nin Kesan ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’ndeki bir evden esya çalinirken, ev sahibi sosyal medyada yayinladigi video ile tebrik ettigi hirsiza, esyalarini para karsiligi geri alacagi çagrisinda bulunup, "Esya ihtiyaci varsa esya da alirim" dedi.

Sivas’ta bulunan Ugur Saygi’nin Cumhuriyet Mahallesi’ndeki evine, esi ve kayinvalidesi uyudugu sirada pencereden giren hirsizlar, evdeki komodin, TV, laptop ve süpürgesini çaldi. Sabah eve hirsiz girdigini fark eden aile fertleri durumu polise bildirdi. Olayla ilgili inceleme baslatilirken, Sivas’ta bulunan Ugur Saygi, sosyal medyada paylastigi video ile hirsiza seslendi.

"Aferin, güzel bir hirsizlik"

Evine giren hirsiz ya da hirsizlarin evindeki komodin ve puf takimi, süpürge makinesi ve plazma TV’yi çaldiklarini söyleyen Saygi, "Hirsiz kardese sesleniyorum; onu ödüllendirecegim. Neyse paran verecegim. Esyalari sakin saga sola verme. Beni sosyal medya üzerinden ara. Neyse emegini verecegim. Aferin, güzel bir hirsizlik. Öyle fazla hirsizlik yapmayin. Bileginizin hakkiyla adam gibi çalisin. Sakin esyalari satma. Esyalari ver, ben senin parani IBAN’dan atacagim. Nasil bir hirsizsan Allah razi olsun, güzel bir hirsizmissin" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile