Afet Bölgesindeki Büyüksehir Ekiplerini Cumhurbaskani Yardimcisi Oktay Ve Bakan Gül Ziyaret Etti

Afet Bölgesindeki Büyüksehir Ekiplerini Cumhurbaskani Yardimcisi Oktay Ve Bakan Gül Ziyaret Etti

Cumhurbaskani Yardimcisi Fuat Oktay ve Adalet Bakani Abdulhamit Gül, sel afetinin yasandigi Sinop’taki ziyaretlerinde yaralarin sarilmasina destek veren Gaziantep Büyüksehir Belediyesi ekipleri ile bir araya geldi, çalismalar hakkinda bilgi aldilar.

11 Agustos’ta Bati Karadeniz’de etkili olan asiri yagis sonucu meydana gelen sel, su baskini ve heyelanlarin olusturdugu hasarin yaralari sarilirken Gaziantep Büyüksehir Belediyesi, bölgeye destegini sürdürüyor. Bu kapsamda Büyüksehir Belediyesi’ne bagli Gaziantep Su ve Kanalizasyon Idaresi (GASKI), afetin etkili oldugu Sinop Ayancik’ta temizlik çalismalarina destek amaciyla ekip gönderdi. Çalismalara katilarak faaliyetine devam eden ekibi Cumhurbaskani Yardimcisi Fuat Oktay ve Adalet Bakani Abdulhamit Gül ziyaret etti. Ziyarette ekibe kolaylik dileyen protokol, yürütülen çalismalar hakkinda bilgi aldi.

GASKI tarafindan destek için gönderilen ekip, kentte zarar gören ev, is yeri, kamu kuruluslari, is merkezlerinde balçik ve çamur temizliginde çalismalara katildi, yetkililerin yönlendirmesine göre görev aldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile