Afetzede Vatandaslar, Konteynerlerin Alevlere Teslim Oldugu Anlari Anlattilar

Afetzede Vatandaslar, Konteynerlerin Alevlere Teslim Oldugu Anlari Anlattilar

Hatay’in Antakya ilçesinde depremzedelerin yasadigi 4 konteyner kullanilmaz hale gelirken, afetzede vatandaslar asrin felaketinin ardindan yeniden korku dolu anlar yasadilar.

Geçtigimiz gün Hatay’in Antakya ilçesinde depremzede vatandaslarin kaldigi konteyner kentte çikan yanginda 4 konteyner kullanilamaz hale gelmisti. Konteynerlerin alevlere telsim oldugu yanginda 7 konteyner ise hasar gördü. Konteyner kent sakinleri Mine Yapar ve Emel Yilmaz yasadiklari korkuyu anlattilar.

Yanginin saniyeler içerisinde büyüdügünü söyleyen Mine Yapar, "Dün bir anda ne oldugunu anlamadan yangin çikti. Yangin saniyeler içinde büyüdü. Her yere siçradi. Havalarin isinmasiyla bu felaketler daha çok artacak. Çok zor durumdayiz. Bu yangin burada ilk oldu ama son olmayacak. 3 konteyner yandi, yaklasik 7 konteyner de hasar aldi" dedi.

Yanginlardan korktuklarini dile getiren Emel Yilmaz, "Yangin bir anda çikti, evde oturuyorduk ve fark etmedik. Kokuyu da almamistik. Yangin bir anda büyüdü, 3 konteyner yandi yaklasik 7 konteynerde hasar aldi. Buranin çözüme kavusturulmasi lazim çünkü korku içinde yasiyoruz. Yanginlardan korkuyoruz" seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile