Afrikali Gençlere Destek Için Girisimcilik Egitimi Verildi

Afrikali Gençlere Destek Için Girisimcilik Egitimi Verildi

Afrikali gençlere ekonomik hayata aktif katilimlari için kisisel gelisimden dijitallesmeye kadar birçok konuda 40 saatlik temel girisimcilik egitimi verdi.

Is dünyasinda karsilastiklari problemlerle basa çikabilmesi adina TADD (Tüm Afrika’nin Dostlari Dernegi) bünyesindeki Afrikali gençlere, egitim ve danismanlik hizmeti veren MOV BRANDING bünyesindeki uzman akademisyenler ve profesyoneller vasitasiyla 6 hafta boyunca 40 saatlik temel girisimcilik egitimi verildi.

Dijitallesmeden kisisel gelisime kadar birçok alana dair verilen egitimlerle birlikte gençlerin bilinçlenmesi ve farkindalik kazanmasi hedeflendi.

Egitim sonunda görüsleri alinan katilimcilar memnuniyetlerini su sekilde dile getirdi:

“Egitim boyunca ögrendigimiz bilgilerden ve edindigimiz deneyimlerden dolayi çok memnun kaldik. Gelecekte gerçeklestirmek istedigimiz hedeflerimiz için çok faydali egitimlerden geçtik. Bu anlamda her egitimciye ayri ayri tesekkür ederiz.”

Egitimlere aktif sekilde katilim gösteren TADD Baskani Dr. Bilgehan Güntekin de egitimden çok verim aldiklarini ve Afrikali gençlerin, gelecekte basaracaklarina inandigi hedeflerine giden yolda iyi bir deneyim ve bilgi kazandigini dile getirdi. Kendilerine böyle bir egitim programi hazirladiklari ve en dogru egitimciler ile bulusturduklari için MOV BRANDING ailesine de tesekkürlerini sundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile