Afyonkarahisar'da 4. Yaz Spor Okulları Başladı

AFYONKARAHİSAR - Afyonkarahisar Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu işbirliğinde organize edilen 4. Yaz Spor Okulları başladı.

Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen törende konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş, Yaz Spor Okulları'nın dördüncüsünü düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Sporu, toplumun vazgeçilmez tutkusu ve yaşam biçimi haline getirebilmek için birçok sportif etkinlik düzenlediklerini belirten Kuş, Yaz Spor Okulları'nın bu sportif etkinliklerin en önemlileri arasında yer aldığını ifade etti.

ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı da Yaz Spor Okulları'nın öğrencilerin yaz tatilini hem sportif aktivitelerle geçirmesi hem de kötü alışkanlıklardan uzak durması açısından önemli bir kazanım sağladığını belirtti.

Daha sonra cimnastik gösterisi sunan minik öğrenciler, törene renk kattı.

AKÜ Dans Topluluğu'nun da bir gösteri sunduğu tören, konfeti ve balon şovuyla sona erdi.

Yaz sezonu boyunca devam edecek 4. Yaz Spor Okulları'nda, futbol, cimnastik, basketbol, satranç, vücut geliştirme, judo, boks, masa tenisi, tekvando, okçuluk, güreş, tenis, masa tenisi, yüzme eskrim, badminton, voleybol branşlarında eğitim görecek öğrencilere spor sevgisinin yanı sıra sağlıklı yaşam aşılanacak.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile