Çevre Hizmet Birliği ile Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği ( TAP ) tarafından düzenlenen kampanyara , en çok atık pil toplayan okullara ödül verildi . Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi ' nde düzenlenen törende önce öğrencilere tesis gezdirilerek bilgi verildi .
Törende konuşan Çevre Hizmetleri Birliği Müdürü Mehmet Durak , kampanyaya katılan okulların yöneticileri ve öğrencilerini kutladı . Durak , bu tür kampanyalar ile atık pillerin çevreye verdiği zararını en aza indirebilmeyi amaçladıklarını söyledi .
Törende kampanyaya katılan 33 okuldan en çok atık pil toplayarak birinci olan Çay ilçesi Vali Ahmet Özyurt İlköğretim Okulu , ikinci olan Yeşilhisar Yunus Emer İlköğretim Okulu ve üçüncü olan Kadınana İlköğretim Okulu ' na ödülleri verildi .
Öğrenciler daha sonra tesisin bahçesinde 250 fidan dikti .
Afyonkarahisar'da Çevre Haftası Etkinliği
Afyonkarahisar Çevre Hizmetleri Birliği, Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında atık pil toplama kampanyası düzenledi.



















