Afyonkarahisar'da CHP'den AK Parti'ye Ziyaret

CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven'i makamında ziyaret etti.

Demirkırkan, ziyarette, son dönemde yaşananların herkesi ulus olarak sıkıntıya soktuğunu söyledi.

Terör olaylarının üstüne yaşanan 15 Temmuz kalkışmasının ülkedeki herkesin moralini bozduğunu belirten Demirkırkan, 'Sevindirici olan bir gerçek var ki, 15 Temmuz öncesi gerginlikler yerini uzlaşma ortamına bıraktı. Darbeye karşı topyekun bir karşı çıkış oldu. Bu durum elbette hepimizi sevindiriyor. Darbe sonrası yaşananlar, son dönemde yaşanan terör olayları ve ardı arkası kesilmeyen patlamalar, sıkıntımızı devam ettiriyor. Gaziantep'te yapılan hain saldırı Gaziantep özelinde tüm Türkiye'ye yapılmış sayılır. Tüm ulusumuzu derinden yaraladı.' dedi.

AK Parti İl Başkanı Yurdunuseven ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yurdunuseven, Yenikapı ruhuyla başlayan birlik ve beraberlik ortamı içinde bu günlere geldiklerini belirterek, şunları kaydetti:

'15 Temmuz gecesi Türkiye Cumhuriyeti'ne ve milletine karşı bir işgal girişimi söz konusu idi. Bu darbe ve işgal girişiminden sonra, tüm halkımız partili, partisiz herkes Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları ile alanlara indiler. Demokrasisine, devletine ve milletine sahip çıktılar. Her ne kadar siyasi rakip olsak da vatan, millet ve devlet mevzu bahis olduğunda siyasetin teferruat olduğunu ortaya koyduk. Hep birlikte Afyonkarahisar'ın gelişmesi için çaba harcıyoruz. Bu birlik ve beraberlik ortamının devam etmesi uzlaşı ve diyalog ortamının devam etmesi iyi bir hava oluşturdu.'

Ziyarette, il başkanlarının yanı sıra her iki partinin başkan yardımcıları ile yönetim kurulu üyeleri de bulundu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile