Afyonkarahisar'da 'Kültür Sanat Sokagi' Sergisi Açildi

Afyonkarahisar'da 'Kültür Sanat Sokagi' Sergisi Açildi

Afyonkarahisar yurtlarinda barinan ögrencilerin, Gençlik Merkezlerinde yetisen gençlerin ve Açik Kadin Cezaevi’nde hükümlülerin olusturdugu sanat eserleri, Park Afyon AVM’de düzenlenen sergiyle sanatseverlerle bulustu.

Serginin açilisini Afyonkarahisar Gençlik ve Spor Il Müdürü Ismail Hakki Kasapoglu gerçeklestirdi. Kasapoglu, serginin açilisinda emegi geçen egitmenlere ve gençlere tesekkür etti. Park Afyon AVM’de düzenlenen sergi, kursiyerlerin; rölyef, ahsap boyama, resim, hat-ebru, fotografçilik, tel kirma, tas mozaik, geri dönüsüm tasarimi, amigurimi, ipek koza, tas boyama ve keçe branslarinda ürettigi eserleri bir araya getirdi. Sergi, sanatseverlerin ilgisini çekici birçok eseri bir arada görme imkani sagladi.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor Il Müdürü Ismail Hakki Kasapoglu, serginin açilisinda konusma yaparak gençleri tebrik etti. Kasapoglu konusmasinin devaminda su ifadelere yer verdi: “Sergimiz, Park Afyon AVM’de ziyaretçilerini agirliyor. Sanatseverler, gençlerin ürettikleri eserleri yakindan inceleyerek genç yeteneklere destegini gösteriyor. Bu tür etkinlikler, gençlerin sanata olan etkilerini artirirken ayni zamanda onlara ilham kaynagi olmayi hedeflemektedir. Insallah, gençlerimizi ve vatandaslarimizi sanatla bulusturmaya devam edecegiz.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile