Afyonkarahisar'da Mühimmat Deposundaki Patlamada Sehit Olan Askerlerin Anisina Sehit Parki Yapildi

Afyonkarahisar'da 5 Eylül 2012'de mühimmat deposunda meydana gelen patlamada sehit düsen 25 askerin anisina yapilan Sehit Parki'nin açilisi gerçeklestirildi.

Sehit aileleri adina konusan Sehit Onbasi Tolga Tastan'in babasi Ali Tastan, mutlu ve gururlu olduklarini belirtti.

Tastan, "Bu vatan hepimizin vatani. Belediye Baskani Mehmet Zeybek bu istegimizi kirmadi. Çocuklarimiz unutulmayacak. Emegi geçenlere tesekkür ediyorum." ifadelerini kullandi.

Vali Gökmen Çiçek, Belediye Baskani Mehmet Zeybek'e tesekkür ederek vatan topraklarinin kutsalliginin bu park sayesinde yeniden hatirlanacagina dikkat çekti.

Belediye Baskani Mehmet Zeybek, Ataköy Mahallesi'nde 52 bin metrekare alana 25 sehit anisina Sehitler Parki'nin yogun bir çalismanin ardindan hizmete açildigi kaydetti.

Sehit ailelerinin her zaman yaninda olduklarini vurgulayan Zeybek, söyle devam etti:

"Maalesef 2012'de Ataköy'de yasanan mühimmat deposu patlamasi bizleri ve ülkemizi oldukça yaraladi, 25 sehit verdik. Bu olay bizleri derinden üzdü. Sehitleri unutturmamak adina 52 bin metrekarelik bu araziyi park yaptik. Özverili sekilde çalisan belediye ekipleri parkta çalismalari tamamladi. Belediye olarak sehitlerin isimlerini bu parkta hatirlatmak isteyerek projenin de adini Sehitler Parki koyduk. Sehitleri ve sehit ailelerini her zaman hatirliyoruz onlarla bir arada oluyoruz. Onlar bizim bas tacimiz, her zaman destek çikiyoruz."

Açilisa Belediye Baskani Mehmet Zeybek, Vali Gökmen Çiçek, AK Parti Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven, MHP Milletvekili Mehmet Taytak, Belediye Baskan Yardimcilari Süleyman Karakus, Murat Öner, daire müdürleri, Ataköy Mahallesi Muhtari Muharrem Özdemir, sehit aileleri, vatandaslar ve çocuklar katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile