Afyonkarahisar'da Polis Memuru Esi Tarafindan Öldürülen Kadin Ile Anne Ve Babasinin Cenazeleri Defnedildi

Afyonkarahisar'da dün polis memuru esi tarafindan öldürülen kadin ile anne ve babasinin cenazeleri topraga verildi.

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morgunda otopsi islemleri tamamlanan Gönül Y. ile annesi Kadriye ve babasi Nuray Akdeniz'in cenazeleri Pasa Camisi'ne getirildi. Burada Akdeniz ailesinin yakinlari taziyeleri kabul etti.

Ikindi vakti düzenlenen cenaze törenine Gönül Y'nin çocuklari Buse Nur ile Furkan Ege de katildi. Annelerinin tabutuna omuz veren çocuklari gözyasi döktü.

Kilinan cenaze namazinin ardindan Nuray Akdeniz ile Gönül Y. Bayraktepe Mezarligi'nda, Kadriye Akdeniz ise Asri Mezarlik'ta topraga verildi.

- Olay

Konya'nin Aksehir ilçesinde görev yapan polis memuru A.Y, dün bosanma asamasinda oldugu, iki çocuguyla babasinin evine yerlesen esi Gönül Y. ile konusmak için kayinpederi Nuray Akdeniz'in Örnekevler Mahallesi Fatih Gümüs Caddesi'ndeki evine gitmisti. A.Y. burada çikan tartismanin kavgaya dönüsmesi sonucu esi ve kayinvalidesi Kadriye Akdeniz ile sokakta karsilastigi kayinpederi Nuray AKdeniz'i vurmus, ardindan intihar etmisti.

Olay yerine gelen saglik ekipleri polis memurunun, esinin ve kayinpederinin hayatini kaybettigini belirlemis, hastaneye kaldirilan Kadriye Akdeniz ise kurtarilamamisti.

Öte yandan, A.Y'nin de otopsi islemlerinin ardindan Çay ilçesinde topraga verilecegi ögrenildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile