Afyonkarahisar'da Trafik Haftasi Etkinlikleri Devam Ediyor

Afyonkarahisar'da Trafik Haftasi Etkinlikleri Devam Ediyor

Afyonkarahisar’da düzenlenen ’Trafik Haftasi’ etkinlikleri çerçevesinde Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yigitbasi, Il Emniyet Müdürü Mahmut Ay ile Il Jandarma Komutani Tolga Yagan, Zafer Meydani’nda kurumlarin stantlarini ziyaret etti. Bu etkinlikler ile halk arasinda trafik bilincinin artirmasi ve toplumda farkindalik olusturulmasi hedefliyor.

Zafer Meydani’nda kurulan stantlarda, polis ve jandarmanin kullandigi ekipmanlar sergilendi. Vali Yigitbasi, ziyaretler sirasinda yaptigi konusmada, emniyet kemeri kullaniminin önemine vurgu yaparak, toplumun trafikte bilinçlenmesi adina kurulan standlarin bir hafta boyunca Zafer Meydani’nda sergilenecegini belirtti.

Ayrica, emniyet kemeri takmanin hayat kurtarici bir fonksiyon oldugunu göstermek amaciyla bir simülasyon aracinin da yer aldigini dile getirdi.

Vali Yigitbasi, "Burada çocuklarimizin ve yetiskinlerimizin bir arada olmasi, bu stantlari gezmesi, trafik kurallarina uyulmasi gerekliliginin farkindaligini artirmak açisindan son derece önemlidir. Trafikle ilgili kurallara uymak, hem kendi güvenligimiz hem de diger vatandaslarin güvenligi için gereklidir" seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile