Afyonkarahisar'da Vahset Açiklamasi

Afyonkarahisar'da Vahset Açiklamasi

Afyonkarahisar’da silahla vurulduktan sonra içerisinde bulundugu otomobille yakilmis iki erkek cesedi bulundu. Dehsete düsüren olayin ardindan jandarma ekiplerinin baslattigi inceleme devam ediyor.

Olay, Bolvadin ilçesi Özburun beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, beldede bir otomobil yanmis halde oldugunu gören çevre sakinleri durumu jandarmayi bildirdi. Ihbar üzerine harekete geçen Bolvadin Ilçe Jandarma Komutanligina bagli ekipler olay yerine geldiklerinde dehsete düsüren bir manzara ile karsilasti. Yanan otomobilin içerisinde iki kisinin cansiz bedeni ile karsilasan ekipler ardindan çevrede genis çapli bir inceleme baslatti. Olay Yeri Inceleme ekipleri yaptiklari ilk incelemede cesetlerin silahla vurulduktan sonra araçla birlikte yakildigini tespit etti.

Sahislarin kimlikleri belirlendi

Incelemenin ardindan delil toplayan ekipler daha sonra sahislarin kimliklerini belirlemek için çalisma yapti. Yapilan çalismada ölen sahislarin Ramazan T. ve Gürsel C. isimli sahislar oldugu belirlendi. Ekiplerin yaptiklari incelemenin ardindan sahislarin cenazeleri otopsi için Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Adli Tip Kurumu Morguna kaldirildi.

Olayin ardindan baslatilan sorusturma genis çapli olarak devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile