Afyonkarahisar'da yaz döneminde 150 bin çiçek dikilecek

Afyonkarahisar Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, yaz sezonunda 150 bin adet çiçek dikecek ve 50 bin metrekarelik alana çim ekimi yapacak.

Bel

  Afyonkarahisar Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü , yaz sezonunda 150 bin adet çiçek dikecek ve 50 bin metrekarelik alana çim ekimi yapacak .

; Belediye ' den yapılan açıklamaya göre , Park Bahçeler Müdürlüğü yaz aylarının gelmesi ile çiçeklendirme çalışmalarının hızlandırıldığı belirtildi . Şehri modern bir görünüme kavuşturmak isteyen Park Bahçeler Müdürlüğü , yaz döneminde 150 bin adet çiçek dikecek ve 50 bin metrekarelik alana çim ekimi yapacak .

; 150 bin adet çiçeğin 50 bin adedini kendi üreten Park Bahçeler Müdürlüğü , kalan 100 bin adet çiçeği satın aldı . Çiçek dikim çalışmalarının yanı sıra şehir giriş ve çıkışlarında yeni bir düzenlemeye giden ekipler , orta refüjleri çimlendirerek kent vizyonuna renk katıyor .

; Kavşak düzenleme çalışmaları kapsamında Fuar , Şuhut , Müze , Jandarma ve Stat , Maliye ve Nokta kavşağında ile Cumhuriyet Meydanı ' nda çim ekim ve çiçek dikim çalışmalarını tamamlamayan Park Bahçeler Müdürlüğü , Yeni Otogar , Gümüşkent , Kadayıfçıoğlu , Ankara Köprülü kavşağı ve 2 . Küçük Sanayi Sitesi kavşağına ise önümüzdeki günlerde başlayacak .

; Park yapım çalışmaları kapsamında Fatih , Yeşilyurt mahallesinde ilgili firma çalışmalarını tamamlarken belediye tarafından bu bölge fidan dikilerek çimlendirilecek . Orhangazi Mahallesi ' ne park yapım çalışmaları devam ederken Gün Sazak Bulvarı ' nın sol tarafına yürüyüş ve bisiklet yolu yapılıyor . ;

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile