Afyonkarahisar’da Yılbaşının Gelmesine En Çok Kuruyemişçiler Sevindi

Afyonkarahisar’da Yılbaşının Gelmesine En Çok Kuruyemişçiler Sevindi

Afyonkarahisar’da yılbaşını evinde geçirmek isteyenler çarşı-pazara akın ederken, vatandaşların alıveriş için en çok uğradıkları yerin başında ise kuruyemişçiler geldi.


Kent merkezinde akşam saatlerine doğru yılbaşı alışverişi heyecanı yaşanmaya başlarken, alışverişlerden en çok memnun olan esnafın ise kuruyemişçiler olduğu belirtildi. Kentte kuruyemiş satışı yapan Kerem Konuralp, satışların kendilerini bu yıl memnun ettiğini, akşam saatlerinde ise işlerin daha fazla artmasının beklendiğini söyledi.

Vatandaşalrın kuruyemiş alışverişlerinde en çok çekirdek ve karışık çerezi tercih ettiğini anlatan Konuralp, kuruyemiş fiyatlarının geçen yıla göre hemen hemen aynı olduğunu kaydetti.

En çok satılan çekirdeğin fiyatının 10 lira olduğunu kaydeden Konuralp, “Fındık 25 lira, antepfıstığı 30 lira ve karışık çerez de 30 liradan alıcı buluyor. Genelde müşterilerimiz yılbaşını evinde geçirecek olanlar. Eğlenmek için bir yere çıkamayan vatandaşlarımız genelde evlerinde geçiriyor. Bundan da en fazla yararlanan bizler oluyoruz. İnşallah bugünün satışlarının bereketi yıl boyunca artarak devam eder” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile