Afyonkarahisar Methiye Dumlu Ortaokulu’nda Mezuniyet Sevinci

Afyonkarahisar Methiye Dumlu Ortaokulu’nda Mezuniyet Sevinci

Afyonkarahisar’da 2012-2013 eğitim-öğretim yılında mezun olan Methiye Dumlu Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri tarafından Afyon Lisesi konferans salonunda mezuniyet töreni düzenlendi.

Okul idaresinin yanı sıra çok sayıda velinin katıldığı törende, öğrenciler sevinç ve hüznü bir arada yaşadılar.
Törende öğrenciler, 2 saat boyunca hünerlerini sergilediler. Mezun olan öğrenciler hazırladıkları halk oyunları, tiyatro, skeç, yarışma, şiir gibi programları aileleri için sergilediler. Törende konuşan Methiye Dumlu Ortaokulu Müdürü Yaşar Kale, 70 öğrencinin mezun olduğunu dile getirdi. Kale, “Bu yıl 70 öğrencimizi mezun ediyoruz. Bunun tatlı bir sevinci var. Bunun yanında burukta bir üzüntüsü var. Öğrencilerimize yıllardır emek verdik. Öğrencilerimize alıştık, kendi çocuklarımız gibi. Onlar bizden birer parça oldular. Bundan sonra öğrencilerimize hayatlarında başarılar diliyorum. Allah yollarını açık etsin” dedi

Öğrencilerin törene hazırlanmak için günlerce prova yaptığına dikkat çeken Okul Müdürü Yaşar Kale, öğretmenler ile öğrencilerin birlik ve beraberlik örneği sergilediklerini söyledi.

Kale, konuşmasını şöyle sürdürdü;
"Öğrencilerimiz tören için yaklaşık 20 gündür çalışıyorlar. Öğretmenlerimizin eşliğinde çocuklarımız iyi bir program hazırlamışlar. Gerçekten öğrencilerimiz uğraştılar. Güzelde bir sonuç aldıklarını gördüm ve mutlu oldum.”
Tören sonrası öğretmenlerinden diplomalarını alan öğrenciler, mezun olma coşkusunu kep atarak yaşadılar. Öğrencilerin mutluluğu ailelerine de yansırken, bazı anne ve babaların ise gözyaşlarına hakim olamadıkları gözlendi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile