Afyonkarahisar Milletvekili Yılmaz, Partinin İl ve Merkez İlçe Teşkilatları Yöneticileri, Esnafa Türk Bayrakları Dağıttı

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, partinin İl ve Merkez İlçe teşkilatları yöneticileri, Zafer Haftası dolayısıyla ziyaret ettikleri esnafa birer Türk bayrağı dağıttı.

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan, Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı ve İl Teşkilatının bazı üyeleriyle esnafı ziyaret ederek Zafer Bayramı'nı kutlayıp Türk bayrakları hediye eden Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk bayrağının çok önemli olduğunu söyledi.

Kurtuluş Savaşı'nı başlatan iradeye şu günlerde de ihtiyaç duyulduğunu savunan Yılmaz, şöyle konuştu:

''MHP olarak üzerimize düşen her türlü görevi layıkıyla yapmaya çalışıyoruz. Türk bayrağımızı dağıtmak suretiyle Afyonkarahisar'da yaşayan insanlara durumun önemini kavratmaya çalıştık. Nasıl Kurtuluş Savaşı'nı başlattıysak, Türkiye'yi yeniden yapılandırmak, kurtarmak ve Afyonkarahisar'dan başlamak suretiyle bunu yapacak olmanın kararlılığı içindeyiz.''

Aslan da 26-30 Ağustos tarihlerini kapsayan Zafer Haftası dolayısıyla esnafı ziyaret ettiklerini anlatarak, onlara dünyanın en güzel ve en anlamlı bayrağı olan Türk bayrağını dağıtarak bayramlarını kutladıklarını ifade etti.

Bayrakların, esnaf tarafından iş yerlerine asılmasını isteyen Aslan, ''Yüce Türk milletinin ve Afyonkarahisar halkının bayramlarını kutluyorum. Bu bayramların birlik ve beraberliğimize vesile olmasını temenni ediyorum'' dedi.

Muhabir: Mustafa Güngör

Yayıncı: Sedat Gök
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile