Afyonkarahisar Protokolü TEKNOFEST Ekibiyle Bir Araya Geldi

Afyonkarahisar Protokolü TEKNOFEST Ekibiyle Bir Araya Geldi

Afyonkarahisar kent protokol üyeleri TEKNOFEST’e katilarak kenti elektrikli araçlar, roket takimlari ve insansiz hava araçlari kategorilerinde basari ile temsil ederek ödüllerle dönen takimlarda düzenlenen kahvalti programinda bir araya geldi.

TEKNOFEST’te kenti temsil eden ve ödülle dönen ZAFER, K.A.O.S. ve AKUFLYTECH takimlarinin basarilari kentte sevinçle karsilandi. Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek programda yaptigi konusmada TEKNOFEST’teki basarilarindan dolayi ögrencilerin Afyonkarahisar’a sadece gurur degil ayni zamanda güven getirdigini belirtti.

Vali Çiçek, “Moral ve motivasyon getirdiniz. Bunu çok önemsiyorum. Afyonkarahisar kirsali fazla olan bir il; hala gençlerimizin içinde ‘biz tarim ve hayvancilik yapariz, sadece fabrikalarda çalisiriz, sadece üniversitede okur babamizin isinde çalisiriz’ diyen çok arkadasimiz var. Sizlerin bu basarisi, il valisi olarak benim elimi çok güçlendirdi. Belediye Baskanimizin, Rektörümüzün elini çok güçlendirdi. Gerçekten bize çok sey verdiniz. Uçak uçtugunda gördüm muhtesemdi. Muhtesem bir sey yapilmis. Uçagi sürdüm. Frig Vega aracini sürdüm. Bunlari sizin yapiyor olmaniz, yarisma da görücüye çikarmaniz muhtesemdi. Sizlerden ricam, üniversite bitip memleketlerinize döndügünüzde hayat mesgalesi içinde kaybolmayin ve bu gelisimci ruhunuzu devam ettirin” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile