Agd'li Gençlerden '250 Bin Şehide 250 Bin Hatim' Kampanyası

Anadolu Gençlik Derneği (AGD), Çanakkale Zaferi'nin 95'inci yıl dönümünde şehitler için bu yılda düzenlenen '250 bin şehide 250 bin hatim' kampanyası çerçevesinde şubeleri aracılığıyla vatandaşlara hatim dağıtacak

Anadolu Gençlik Derneği (AGD), Çanakkale Zaferi'nin 95'inci yıl dönümünde şehitler için bu yılda düzenlenen "250 bin şehide 250 bin hatim" kampanyası çerçevesinde şubeleri aracılığıyla vatandaşlara hatim dağıtacak.
Kampanyayla ilgili bilgi veren AGD Aydın Şube Başkanı Orhan Toros, Çanakkale Zaferi'nin günümüz gençliği için büyük manalar içerdiğini belirterek "Çanakkale, silahla iman gücünün çarpışmasıdır. Ve bu çarpışmada imanlı yürekler Allah`ın izniyle galip gelmiştir. Bugünün gençliği bu mücadeleden ders alıp hayatını büyük idealler uğrunda harcamalıdır. AGD olarak Çanakkale ruhunu daima canlı tutmaya çalıştıklarını,amacımız, din vatan ve namus uğruna bedenlerini siper eden şahitlerimize vefa borcumuzu bir nebze olsun ödemektir. Şehitlerimizi şehit oldukları manaya uygun bir şekilde Kur'anla yad ediyoruz. Çanakkale şehitlerini bu kampanya vesilesiyle bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Hepsinin ruhları şad olsun. Bıraktıkları mukaddes mirasa sahip çıkmayı sürdüreceğiz.Anadolu ve Osmanlı coğrafyasında neredeyse şehidi olmayan şehir bulunmadığını,bu coğrafyada her şehirden, ilçeden, kasabadan ve hatta her köyden bir şehit verilmiştir. Çünkü bu mesele ümmetin ortak meselesidir" dedi.
"Çanakkale ruhunu yeniden kuşanmalıyız" diyen Toros, "Bizler şehitlerimizin varisleriyiz. Böyle kalmaya devam edeceğiz. Siyonizm geçmişte olduğu gibi bugün de dünyayı sömürmeyi amaçlamaktadır. Bu nedenle dünyayı kan ve gözyaşına boğmaya çalışmaktadır. Öte yandan şekil değiştirerek amaçlarını kültürel haçlı seferleri devam ettirmektedirler. Bu amaçla dünyayı ifsada sürüklemeye çalışmaktadırlar. Bizler eğer Çanakkale ruhunu kuşanıp, değerlerimiz etrafında birleşirsek ırkçı emperyalistler amaçlarını gerçekleştiremeyeceklerdir. AGD bu birlik ve beraberliği tesis etmeye çalışıyor. Milletimizin bu kampanyaya katılarak okuyacağı her hatim ırkçı emperyalistlerin oyunlarının bozulmasına vesile olacaktır. Bu bilinçle milletimizi kampanyamıza katkı sağlamaya çağırıyoruz" şeklinde konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile