Agilda Çikan Yanginda 12 Yasindaki Çocuk Yanarak Öldü

Agilda Çikan Yanginda 12 Yasindaki Çocuk Yanarak Öldü

Gaziantep’te sabaha karsi bir agilda çikan yanginda 12 yasindaki çocuk yanarak öldü. Feci yanginda agilda bulunan 30 koyun da telef oldu.

Feci olay sabah saatlerine karsi Sehitkamil ilçesi Beylerbeyi Mahallesi’ndeki bir agilda meydana geldi. Iddiaya göre, hayvanlar ile 12 yasindaki çocugun bulundugu agilda bilinmeyen bir nedenle yangin çikti. Kisa sürede büyüyen yangin sonrasi alevler her tarafi kapladi. Yangini görenler 112 Acil Çagri Merkezi’ne ihbar bulundu. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida itfaiye, saglik ve polis ekibi sevk edildi.

12 yasindaki Hamza feci sekilde öldü

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, 12 yasindaki Hamza Dülüklüoglu ile 30 tane koyunun bulundugu agilda alevlere müdahale ederek söndürdü. Söndürülen yangin sonrasi yapilan incelemelerde 12 yasindaki Hamza Dülüklüoglu’nun yanarak feci sekilde hayatini kaybettigi belirlendi. Hayatini kaybeden küçük çocugun cansiz bedeni, olay yeri inceleme ve Gaziantep Adli Tip Kurumu’ndaki islemlerinin ardindan defnedilmek üzere yakinlarina teslim edildi.

30 koyun telef oldu

Ayni yanginda agil içerisinde bulunan 30 adet koyun da telef oldu. Söndürülen yangin sonrasi olay yerinde enkaz kaldirma çalismasi yapildi. Feci olayla ilgili genis çapli sorusturma baslatildigi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile