Agri'da 'Bir Sinif Bir Koli' Projesinde Rekor Bagisla 3500 Yardim Kolisi Ihtiyaç Sahiplerine Umut Oldu

Agri'da 'Bir Sinif Bir Koli' Projesinde Rekor Bagisla 3500 Yardim Kolisi Ihtiyaç Sahiplerine Umut Oldu

Kizilay Agri Sube Baskani Orhan Tatli ve beraberindeki heyet, Il Milli Egitim Müdürü Hasan Kökrek’e makaminda ziyaret gerçeklestirdi. Ziyarette, her yil Ramazan ayinda geleneksellesen "Bir Sinif Bir Koli" projesine verilen destekler için tesekkür edildi.

Bu yil "Bir Sinif Bir Koli" projesinde rekor bir bagis miktarina ulasildi. Ögrenci ve ögretmenlerin katkilariyla toplanan 3500 gida kolisi, Kizilay Gönüllüleri tarafindan ihtiyaç sahibi ailelere ulastirildi.

Agri’da 4. kez düzenlenen proje, birçok ile örnek oldu ve diger illerde de uygulamaya konulmaya baslandi.

Ziyaret programina Kizilay Agri Sube Yönetim Kurulu Üyesi Miraç Faruk Tanriverdi ve Genç Kizilay Gönüllüleri de katildi.

Il Milli Egitim Müdürü Hasan Kökrek yaptigi açiklamada,Kizilay ile Milli Egitim Müdürlügü arasindaki is birliginin önemine vurgu yaparak, "Bir Sinif Bir Koli" projesinin anlamli bir proje oldugunu ve bu projenin her yil daha da büyüdügünü ifade etti.

Kökrek, projeye katilan tüm ögrenci, ögretmen ve velilere tesekkür etti.

Kizilay Agri Sube Baskani Orhan Tatli ise,"Bir Sinif Bir Koli" projesinin, Agri’da ihtiyaç sahibi ailelere gida yardimi ulastirmanin yani sira, ögrencilerde ve ögretmenlerde yardimlasma ve paylasma bilincini de gelistirdigini belirtti.

Tatli, projeye gösterilen ilgiden dolayi Il Milli Egitim Müdürü Hasan Kökrek’e ve emegi geçen herkese tesekkür etti.

"Bir Sinif Bir Koli" projesi, Kizilay’in Agri’da gerçeklestirdigi önemli yardim faaliyetlerinden biri olarak öne çikiyor. Proje sayesinde her yil binlerce ihtiyaç sahibi aileye gida yardimi ulastiriliyor ve ayni zamanda ögrencilerde yardimlasma ve paylasma bilinci gelistiriliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile