Sabahin erken saatlerinden itibaren tarlalarina çikan çiftçiler, ögle sicaginin etkisiyle zorlansa da, hasadi tamamlamak için gün boyu çalisiyor. Özellikle ögle saatlerinde günesin tepede olmasi, çiftçiler için en zorlu zamanlari olusturuyor. Çiftçi Orhan Dogan, yaptigi açiklamada, sicak havalarda çalismanin zorluguna dikkat çekerek, "Yaz mevsimi gelince bizim için tarla isleri basliyor. Sabahin erken saatlerinden baslayip aksam geç saatlere kadar çalisiyoruz. Ögle sicagi çok zorluyor ama isimizi bitirmek zorundayiz. Aksi takdirde basaklar zarar görüp dökülebilir ve bütün emegimiz bosa gider" dedi.
Dogan, hasat edilen bugdayin bir kismini hayvanlar için yem olarak kullanirken, bir kismini da un, bulgur gibi ürünlere dönüstürerek kislik ihtiyaçlarini karsiladiklarini belirtti.
Agri’da çiftçiler, zorlu çalisma kosullarina ragmen üretimlerine devam ederek, hem kendi geçimlerini sagliyor hem de ülke ekonomisine katki sunuyor.
Agri'da Çiftçiler Sicak Havada Hasada Devam Ediyor
Agri’da hasat mevsimi devam ederken, çiftçiler kavurucu sicaklar altinda zorlu çalisma kosullarina ragmen ekmek mücadelesini sürdürüyor.



















