Ağrı'da Eğitim Sorunları

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, kentteki eğitimin sorunlarını çözmek için çalmadık kapı bırakmayacaklarını söyledi.

Ağrı Gazeteciler Cemiyeti'ni (AGC) ziyaret ederek il merkezinde çalışan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya gelen Bilal Yılmaz, burada eğitimdeki sorunlarla ile ilgili açıklamalar yaptı. Son yıllarda Ağrı'da eğitim alanlında yapılan yatırımların çok önemli olduğuna değinen Yılmaz, "Bunlar Ağrı için yeterli değil. Son yıllarda yapılan derslik sayısı Cumhuriyet tarihinde yapılan derslik sayısını geçiyor. Buna rağmen Ağrı'da okul sorunu çözülmüş değil. Bu yüzden bu sorunu çözmek için çalmadık
kapı bırakmayacağız" dedi.
Göreve kısa süre önce başlamasına rağmen tüm sorunlarını yerinde tespit etmeyi başardıklarını ifade eden Bilal Yılmaz, eğitim sorununun herkesi yakından ilgilendirdiğini dile getirdi. Ağrı'ya okul yapmak kadar mevcut okulların yeniden onarılmasının da çok önemli olduğunu vurgulayan Yılmaz, "Birçok okulumuz harabe bir şekilde. Bu okullarımızı yeniden onarmamız gerekiyor. İleriki günlerde Ankara ve İstanbul'da girişimlerde bulunacağız. Ağrı'da eğitimi sorununun çözülmesi için ne gerekiyorsa yapacağız"
şeklinde konuştu.
Uzun süre basın mensupları ile fikir alışverişinde bulunan Bilal Yılmaz, daha sonra AGC'den ayrıldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile