Agri'dan 8 Tir Ve 1 Kamyon Afetzedeler Için Yola Çikti

Agri'dan 8 Tir Ve 1 Kamyon Afetzedeler Için Yola Çikti

Merkez üssü Kahramanmaras olan ve 10 ili etkileyen depremin ardindan Agri merkez ve ilçelerinde baslatilan yardim kampanyasi ile toplanan malzemeler 9 tir ile ilden yola çikti.



Merkez üssü Kahramanmaras merkezli olan ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklügündeki depremler nedeniyle Agri Valiligi öncülügünde baslatilan yardim kampanyalari ile kullanilmamis kiyafetler, gida, battaniye ve kisisel hijyen malzemeleri basta olmak üzere deprem bölgesinde kullanilacak yardim malzemeleri Afet Acil Sosyal Yardim (ASYA) Ayni Bagis Deposu, Türk Kizilayi Agri Subesi, Agri Belediye Baskanligi Hizmet Binasi’nda toplanarak afet bölgelerine gönderilmek üzere hazirlanmaya baslandi. 8 tir ve 1 kamyon dolusu yardim malzemesi ve toplamda 28 tane kamyon ve is makinasi afet bölgesine ulastirilmak üzere yola çikti.

Agrili vatandaslarin yardim çagrisini duyar duymaz harekete geçtiklerini ve 9 dolu aracin Agri’dan yola çiktigini söyleyen Agri Valisi Dr. Osman Varol, Agri olarak ellerinden gelen tüm destegi saglayacaklarini dile getirerek hayatini kaybeden vatandaslara Allah’tan rahmet diledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile