Agri Umut Kervani Dernegi, Ihtiyaç Sahibine Aileleri Yalniz Birakmiyor

Agri Umut Kervani Dernegi, Ihtiyaç Sahibine Aileleri Yalniz Birakmiyor

Ramazan ayinda yürütülen çalismalar ile raporunu açiklayan Agri Umut Kervani Dernegi yaklasik 2 milyon TL degerinde yardim yapti.

Yilin her döneminde yardim çalismasini sürdüren Agri Umut Kervani Dernegi ihtiyaç sahiplerine ulasiyor.

Hayirseverlerin yardimlarini ihtiyaç sahiplerine ulastiran dernek Ramazan ayi raporunu açikladi.

Ramazan ayi boyunca binlerce ihtiyaç sahibine ulasan dernek, toplamda 1 milyon 890 bin TL degerinde yardim yapti.

Çalismalar ile ilgili açiklama yapan Agri Umut Kervani Dernegi üyesi Deniz Koçuk, çalismalari kapsaminda gida kolisi, nakdi, kirmizi ve beyaz et yardiminda bulunduklarini söyledi.



Koçuk, "Agri Umut Kervani Dernegi olarak yardim çalismalarimiz devam ediyor. Yilin her dönemi ve ayinda hayirseverlerin bagislarini ihtiyaç sahibi ailelerimize ulastiriyoruz. Bu bagisin adi bazen nakdi bazen gida bazen giyim, et ya da ev esyasi olabiliyor. Bu anlamda ihtiyaç sahibi ailelerimizin ihtiyaçlarini elimizden geldigi kadariyla karsilamaya çaba gösteriyoruz. Her ay sürdürdügümüz çalismalar Elhamdulillah Ramazan ayinda zirveye ulasmaktadir. Ramazan ayinda yapmis oldugumuz çalismalar kapsaminda binlerce ihtiyaç sahibi ailelerimize ulastik. Bunlari kategori halinde sunacak olursak 1000 aileye 1000 TL vermek üzere 1 000 000 TL nakit yardimini ulastirdik. 1000 aileye 800 bin TL degerinde gida kolisi ulastirdik. 100 ihtiyaç sahibi yetim çocuga 1000 TL’den 100 bin TL degerinde giyim yardiminda bulunduk. 100 aileye 2’ser kilodan 80 bin TL degerinde et dagitimi yapildi. Toplamda 1 milyon 980 bin TL degerinde yardimda bulunduk" dedi.

Simdiden Kurban Bayrami kapsaminda çalismalarina basladiklarini belirten Koçuk, "Yardim çalismalarimiz devam ediyor. Bütün ihtiyaç sahibi ailelere ulasana kadar çalismalarimizi sürdürecegiz. Önümüzde Kurban Bayrami var. Bu konuda hayirseverlerin duyarliligini bekliyoruz. Hedefimiz Kurban Bayraminda bütün ihtiyaç sahiplerine et dagitimini gerçeklestirmek olacak. Yaklasan Kurban Bayrami çalismalarini baslatmis olduk." ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile