Ağustos ayında bizi neler bekliyor?

Ağustos ayında bizi neler bekliyor?

Yeni bir ay kapıda. Peki gökyüzünde neler oluyor? Ağustos ayında bizi neler bekliyor?

Habertürk ekranlarında yayınlanan Simge Fıstıkoğlu'nun sunduğu 1 Gün programının dünkü bölümüne konuk olan Astrolog Hakan Kırkoğlu, yeni ay ile brlikte Ağustos ayında neler olacağını ve kimlerin nasıl etkileneceğini anlattı.

Yeni ayın ilginç bir kombinasyonla başladığını belirten Kırkoğlu, "Çünkü bu ayın tamamında bu iletişimi, yazışmaları gösteren merkür gezegeni geri gidecek. Ayın 3'ünden 27'sine kadar baktığınızda, şu anda üstünde çok emin olduğunuz kararların bile esasında yeniden gözden geçirileceğini söyleyebiliriz" şeklinde konuştu.

"Şu günlerdeki politik olaylar bile yeniden gözden geçirilecekmiş gibi gözüküyor" diyen Kırkoğlu, "Ama genel olarak bakıldığında, mesela organizasyonel konular, sağlık konuları, genel olarak iş hayatındaki kararları aceleye getirmemek lazım. Biraz daha yukardan bakıp sakin gözle izlenmeli bu geri hareketi. Özellikle ayın ilk 15 günü" ifadelerini kullandı.

Kırkoğlu, "Genel olarak başak burcuna geçecek ve sonra tekrar aslan burcuna gerileyecek. O bakımdan balık, başak, ikizler, yay zaten bu burçlar çoğunlukla kararlarında çift kalabiliyorlar. Yani tam bir net istikrarlı bir sonuç üretmekten zorlanabiliyorlar. Bu bakımdan kafaları biraz karışabilir ama genelde çok da burçlara göre bakmamak lazım. Bütün herkesi ilgilendiriyor sonuçta. Sağlık konuları, teşhisler, tetkikler ameliyatlar ya da organizasyonel konular, iş hayatın da eleman alımı olabilir. Yani hayatın ince detaylarında bazı gözardı ettiğimiz şeyleri tekrar yeniden görmek gözden geçirmek gerekecek" diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile