Ahilik Haftasi'nda Sürücülere Leblebi Ikrami

Ahilik Haftasi'nda Sürücülere Leblebi Ikrami

Bu yil 34. kutlanan Ahilik haftasi dolayisiyla Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi (ÇESOB) tarafindan sürücülere Ahilik Leblebisi ikram edildi.

Çorum-Samsun Karayolu üzerinde bulunan Bölge Trafik Sube Müdürlügü önünde seyahat eden sürücüler trafik polisi ekiplerince teker teker durduruldu. Durdurulan araç sürücülerine Bölge Trafik Sube Müdürü Ali Ihsan Göv, ÇESOB Baskani Recep Gür, Taksiciler, Minibüsçüler ve Servisçiler Odasi Baskani Mehmet Gayretli ile Dikiciler ve Kunduracilar Odasi Baskani Halil Gürbüzer tarafindan leblebi ikram edildi.

Durdurulan araç sürücülerine Ahilik leblebisinin yani sira trafik kurallari ve Ahilik ile ilgili tanitici brosürler de verildi.

Leblebi ikraminda bulunulan sürücülerin uygulamadan memnun olduklari gözlenirken, ÇESOB Baskani Recep Gür ise, tüm soför esnafinin Ahilik Haftasi’ni kutladi ve kazasiz belasiz yolculuklar temenni etti.

Baskan Gür ayrica Ahilik Haftasi’na verdigi destek için basta Vali Mustafa Çiftçi ve Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin olmak üzere tüm Esnaf Odasi Baskanlarina tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile