Ahmet Reyiz Yılmaz'dan Bahçeli'ye Sert Eleştiri

Milliyetçi ve Muhafazakâr Parti Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, Anayasa değişikliğine 'Hayır' diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi sert bir dille eleştirdi.

Yazılı açıklama yapan Yılmaz, "Milliyetçilik kisvesi altında CHP ve BDP borazancılığı yapmaktan vazgeç. Millet düşmanlığının adı ne zamandan beri Milliyetçilik oldu. Bu milleti aptal mı sandın? Senin derdin Ahmet Türkün ne kadar Kürt Milliyetçisi varsa Türklerde de o kadar Türk milliyetçisi olduğu görüntüsünü vermek. BDP ve CHP borazancılığının çok meraklısı isen git CHP ' ye iltihak et. Millet de kurtulsun Milliyetçiler de" dedi.
Ahmet Reyiz Yılmaz, Devlet Bahçeli'yi milliyetçi olmamakla suçlayarak, "Tuzak senin beyninde. Millete karşı kurulmuş bir tuzak hem de. Yalanların ve hilelerinin bedelini ödeyeceksin. Bu milletin içine sızıp ihanet eden herkes bir bedel ödemiştir. O bedeli ödeme sırası sendedir. Böyle bir anayasa değişikliğini hangi mantıkla reddediyorsun. Partinin adından milliyetçiliği kaldır. Sen asla milliyetçi olmadın. Biraz Milliyetçi olsaydın Öcalan ve Öcalan'ın af borusunu çalan CHP ile millet lehine olan bu
anayasaya 'Hayır' değil 'Evet' derdin" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile