Ahmet Reyiz Yılmaz: 'Erdoğan Millet Adına İyi Bir İş Yapmıştır'

Milliyetçi ve Muhafazakar Parti (MMP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "Millet adama haddini böyle bildirir. Erdoğan millet adına iyi bir iş yapmıştır" dedi.

"Evet"le sonuçlanan anayasa değişikliğine ilişkin referandumla ilgili açıklama yapan Yılmaz, "Delege ile particilik oynayanların milletin huzurunda zerre-i miskal değerlerinin olmadığı ortaya çıkmıştır. Muhalefet gereksiz bir şekilde milletin zamanını çalmıştır. Mesnetsiz ve gerekçesiz bir şekilde Hayır diktesi yapılmıştır. Oran bir miktar daha yüksek olabilirdi. Kendini milletin iradesinin üzerinde tutanlara iyi bir ders olmuştur. Artık milletin dediği olsun. Belli zümrelerin ve belli gurupların dış
destekli emirleri ile demokrasiyi kesintiye uğrattığı zamanlar geride kalsın" diye konuştu.
Yılmaz, Türkiye'de yeni bir siyaset dönemi başlayacağını ifade ederek, "Bundan sonra artık gereksiz gündemler yerine ekonomi, işsizlik ve terör konuşulsun. Milliyetçi ve Muhafazakâr parti seçimin sürprizini yapacaktır. Hızla teşkilatlanan partimiz siyasetin yeni umududur. Milliyetçi ve Muhafazakarların yeni adresidir. Milletimiz merak etmesin. Her zaman doğru alternatifler hep var olacaktır" açıklamasında bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile