Ahmet Reyiz Yılmaz: 'İçimizdeki Müslüman Türk Kimliği Arkasında Gizlenen Ermeniler Çok Daha Tehlikeli'

Ahmet Reyiz Yılmaz: 'İçimizdeki Müslüman Türk Kimliği Arkasında Gizlenen Ermeniler Çok Daha Tehlikeli'

Milliyetçi ve Muhafazaka Parti (MMP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz'dan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kaçak Ermeni kararına destek geldi.

  Yılmaz , ' İç ; imizdeki Mü ; slü ; man Tü ; rk kimliği arkasında gizlenen Ermeniler ç ; ok daha tehlikeli ' dedi .

Yazılı aç ; ıklama yapan Ahmet Reyiz Yılmaz , Erdoğan ' ın kaç ; ak Ermenileri yurtlarına geri yollama kararını desteklediğini belirterek , ' Ç ; ok yerinde ve isabetli bir karar . Hatta Ermeni asıllı olan vatandaşlarımızın gerç ; ek kimlikleri teşhir edilmek sureti ile siyaset yapmasına izin verilmelidir . Renksiz ve sinsi iç ; erden yıkıcı dü ; şmanlıkları ö ; nlemek zorundayız . Sayın Başbakanın kaç ; ak Ermenileri Ermenistan ' a yollama projesi , Mü ; slü ; man Tü ; rkler aleyhine alınan soykırım kararları arifesinde ç ; ok doğru ve ö ; nemli bir karardır . Milliyetç ; i ve Muhafazakar Parti olarak bu kararın arkasındayız ' dedi .

Yılmaz , Tü ; rkiye ' deki Ermeni siyasilerin de teşhir edilmesi gerektiğini sö ; yledi . Ermeni ö ; rgü ; tlerin yaşamasına verilen dolaylı meclis desteklerinin millete anlatılması gerektiğini savunan Yılmaz , ' Tü ; rk Milletinin iyi niyeti ve Mü ; slü ; man merhameti başına bü ; yü ; k belalar aç ; ıyor . Osmaniye Ç ; ukurova havzasının Ermeni başkenti kabul edilmesi iç ; in Ermeniler tarafından Osmaniye ve Bahç ; eli kazaları merkezli bü ; yü ; k Fransız destekli Mü ; slü ; man Tü ; rklere karşı bü ; yü ; k Ermeni katliamları yapılmıştır . Osmanlının son İstanbul hü ; kü ; metinde Osmaniyeli İç ; işleri Bakanı bir Ermeni ' nin Osmanlıyı iç ; erden yıkma ç ; alışmaları gü ; nü ; mü ; z siyasi lider kadroları yapılanmalarına da ışık tutmak zorundadır . Osmaniye ' nin Lozan da Ermeni ü ; ssü ; ve başkent ilan edilmesi bugü ; n iç ; in de bü ; yü ; k ö ; nem arz etmektedir . Ö ; calan , Ahmet Tü ; rk ve birç ; ok DTP ' lilerin birç ; oğunun Osmaniye havzası Ermenilerine mensup olması bu bö ; lgeyi mercek altına almaya muhtaç ; bırakmaktadır . DTP dışında hangi makamlarda hangi Ermenilerin oturduğu millete aç ; ıklanmak zorundadır . Osmaniyeli siyasiler bize başta Osmaniye ve ç ; evresinden gelen ve Tü ; rk siyasetinde yerini almış olan Tü ; rk gö ; rü ; nü ; mlü ; Ermenileri aç ; ıklasınlar . Bu gö ; rev onlarındır . Gö ; rü ; nen o ki , Lozan ' ın Ermeni başkenti Osmaniye bize yeni sü ; rprizler sunmaya aç ; ıktır ' aç ; ıklamasında bulundu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile