Ahmet Sorgun, AK Parti Konya İl Başkanlığına Yeniden Aday

Ahmet Sorgun, AK Parti Konya İl Başkanlığına Yeniden Aday

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, yarın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak 4. Olağan AK Parti Konya İl Kongresi’nde il başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı.

Adaylığını “Konya’ya hizmet için yola devam.” sözleriyle ilan eden Ahmet Sorgun, yarın yapılacak Konya il kongresine AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere çok sayıda bakan ve AK Parti Genel Merkez’den çok sayıda davetli, partili ve vatandaşın katılacağını kaydetti.

Kongreye ilişkin yazılı açıklama yapan İl Başkanı Sorgun, "AK Parti il başkanlığı görevimiz süresince Konya'nın proje ve hizmetlerinin en kısa sürede tamamlanması ve hayata geçirilmesi adına elimizden gelenin en iyisini yapmanın gayreti içinde olduk. Bizler, teşkilat olarak her zaman gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çabaladık. Bugüne kadar olduğu gibi yeni dönemde de AK Parti'nin oy oranını daha yukarılara çıkarmak ve halkımızın layık olduğu hizmetleri almasına devam etmesini sağlamak bundan sonra da temel hedefimiz olacaktır. İl kongresi sonucunda oluşacak yeni yönetimimiz ile bundan sonra da bütün enerjimizi AK Parti ve halkımız için harcayacağız.” dedi.

AK Parti Konya İl Teşkilatı'nın 4. Olağan Kongresi, yarın saat 14.00’da Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda yapılacak. Kongreye AK Parti Genel Başkanı-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile AK Parti Genel Başkan yardımcıları, milletvekilleri ve partililer katılacak .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile